Deze site is verwijderd door stichting BREIN wegens ongeautoriseerde verkoop van IPTV abonnementen.Illegale IPTV abonnementen maken ongeautoriseerd gebruik van TV zenders, inclusief betaalzenders, evenals films, series en sport. Zulke abonnementen worden verkocht voor een fractie van de prijs die voor legale toegang tot de afzonderlijke zenders betaald behoort te worden. Hierdoor lopen makers, producenten en zenders inkomsten mis.

De rechter heeft bepaald dat dergelijke verkoop inbreuk maakt op het auteursrecht en daaraan verwante rechten van makers, producenten en zenders.

Ook het gebruik maken door consumenten van een illegaal IPTV abonnement waarmee naar illegale bronnen wordt gelinkt, maakt inbreuk op deze rechten.

Door Europol en Interpol gecoördineerde strafrechtelijke opsporingsacties in het recente verleden hebben aangetoond dat bij het opzetten, onderhouden en verkopen van ongeautoriseerde toegang tot TV zenders voor illegale IPTV abonnementen internationaal georganiseerde criminaliteit betrokken is.

Mooie programma's maken en aanbieden, kost geld. Steun die creativiteit en laat geen geld in de zakken van criminelen en profiteurs verdwijnen.

Pas daarom op voor illegale IPTV abonnementen. Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan zit er vast een luchtje aan.

Ga naar https://auteursrecht.nl/Kies-voor-legale-content en zie waar u legaal kunt downloaden en streamen.